midtjyskLAN #4 løber af stablen den 13. – 15. april 2018 i Tvis Centret. Dørene åbnes fredag kl. 17.00 og strøm samt netværk bliver lukket søndag kl. 15, man bedes have pakket sit udstyr ned inden kl. 15.30.

Til midtjyskLAN tilbyder vi 180 pladser og en internetforbindelse sponsoreret af Altibox på 1.000/1.000 mbit.

Prisen er 300 kr. for en billet. I tillæg til prisen kan der købes kabler samt madbillet som sikrer morgenmad lørdag og søndag og aftensmad fredag samt lørdag.

Morgenmad: Rundstykker, pålægschokolade, ost, marmelade, spegepølse samt hamburgerryg

Aftensmad: Fredag: (UKENDT) – Lørdag: (UKENDT)

Der tages forbehold for rettelser i menuen under arrangementet.

Du skal selv medbringe ALT dit udstyr (se Huskelisten her), herunder en stikdåse med minimum 2 meter ledning og minimum 10 meter netværkskabel. Du får 1 strømstik til rådighed og 1 port i vores netværksudstyr. Har du ikke netværkskabel eller strømstik kan dette købes sammen med din billet og afhentes når du ankommer. Herefter er begge dele dit og du kan tage det med hjem.

Der vil være åbent i kiosken hvor der vil kunne købes sodavand, slik, chips, energidrik mv. Derudover vil der kunne laves småretter som eksempelvis sportsboller, toast og hotdogs. Derudover ligger “Min Købmand” ku nca. 600 meter fra Tvis Centret og har gode gamer-tilbud hele weekenden. Åbningstiderne her er 8 – 19. Det er tilladt at medbringe slik/sodavand/mad etc. til eget forbrug, men ikke til videresalg under arrangementet.

I forlængelse af hallen hvor arrangementet foregår er der et lokale døbt “Sovesalen”, her er der ro og mulighed for at slappe af og sove et par timer undervejs. Der er fine toilet forhold, og til de som ønsker det, er der mulighed for bad. Under arrangementet vil der altid være frivillige tilstede som holder ro og orden på arrangementet, og kan hjælpe med småting undervejs.

midtjyskLAN arrangeres af Tvis eSport, en underafdeling af Tvis Idræt for at hylde bredde idrætten, og anerkende eSport som en ligeværdig sport. Samtidig giver det de unge mennesker mulighed for at mødes med ligesindede under ordnede og gode forhold for alle.