Denne side er til dig som er forældre til et barn der skal afsted til sit første LAN. Vi vil kort prøve at forklare lidt omkring hvad et LAN er, og hvordan det fungerer.

Et LAN er en flok drenge og piger med interesse for computer der mødes, fuldstændig som vi kender det fra fodboldcup. Eneste forskel er at vores turneringer foregår i forskellige spil, men som i fodbold, er der forskellige niveauer. Der vil derfor være en chance for at vinde uanset hvad.

Til et LAN er der en flok frivillige som kaldes “CREW” – det er dem som sørger for at alle får en god oplevelse, og sørger for at turneringerne bliver afviklet, diverse computer problemer løst og snakker med deltagerne om løst og fast. Det er frivillige tilstede alle tider på døgnet under midtjyskLAN.

For de yngste har vi lavet en “putte-ordning”, her vil vores frivillige nattevagter (som selv er forældre) sørge for at dit barn kommer i seng på et aftalt tidspunkt. Vi anbefaler at alle deltagere får minimum et par timers søvn.

Til sidst har vi en junior-billet, som er god til dem som skal afsted for første gang. Her kommer man samtidig med de andre deltagere, men skal hjem lørdag aften.

Det er muligt at købe “ordentlig” mad sammen med sin billet, vi serverer en god morgenmad med rundstykker og pålæg, samt aftensmad, som er typisk er retter alla hjemmelavet pizza, lasagne, spaghetti med kødsovs og lign. 

Har du spørgsmål til hvad det indebærer at sende dit barn til midtjyskLAN er du altid velkommen til at kontakte Steffen Borg på 29693160 eller sb@tvisby.dk.